Sneak peek – Ikea Hack

Jag är så nöjd med resultatet av vårt Ikea Hack! Det blev till och med bättre än jag hade trott och skåpen passar så himla bra i middagsrummet bakom matbordet, det är ju ganska ont om plats där men det behövdes ändå något för att fylla ut så dessa skåpen blev perfekta! Nu riktigt längtar jag efter att fylla dem och även planera vad vi ska ha ståendes på skåpen, jag tänker mig ljuslyktor och vaser med färska blommor! Sakta men säkert börjar bitarna falla på plats här hemma och nu vill jag mer än någonsin hitta en lampa som vi kan ha ovan matbordet, jag vet egentligen vilken jag vill ha så det är bara en tidsfråga innan vi slår till! Det kommer ju hela tiden saker emellan som man måste lägga pengar på…

Jag tänkte förresten förbereda ett inlägg där jag i detalj berättar hur jag har gått tillväga när jag har gjort om vårt skåp och vad allt har kostat, det sistnämnda saknar jag oftast när jag läser om olika Ikea Hack’s! För vår del har det varit avgörande att det i slutändan inte skulle bli så dyrt för det är hela anledningen till att vi köper Ikeamöbler, först tänkte jag göra ett annat hack men skulle vi gjort det hade skåpet rent prismässigt hamnat i stil med ett designerskåp och då blir det liksom inte värt det. Här får ni i alla fall en liten sneak peek på hur det ser ut här hemma, skåpsluckorna ska dock justeras något och hyllplanen ska monteras innan det kan betraktas som helt färdigt. Den fina vasen med blommorna fick jag av mamma & Jocke i födelsedagspresent.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.