Baskern – en favorit i höst

Hösten är en favoritårstid när det kommer till fotografering, alla dessa effektfulla löv gör verkligen sitt i bilderna och nu när jag förbereder detta inlägget inser jag att jag måste hinna med att fotografera Ludwig på ngn ljuvlig plats sittandes bland höstlöven! Jag tog alltid så fina bilder på Miio (min älskade hund som inte längre finns) i denna vackra miljön och tänker fortsätta med den traditionen och fotografera Ludwig.

I höst kommer jag att vara en flitig bärare av baskern, alltså hur stilfull blir inte outfiten med denna läckra huvudbonad? Jag kommer att matcha baskern med övriga accessoarer såsom halsduk och handskar eller varför inte som här, med spetsblusen som jag bär under kamelkappan?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.