Höstkappan med det lilla extra

Jag har blivit helt hooked på höstkappor i år, förra året satsade jag oavkortat på den kamelfärgare nyansen så i år ville jag variera mig och föll pladask för denna härligt blå trenchcoaten från STOCKH LM (ni finner den här, klick). Trenchcoaten är en modern klassiker som aldrig tycks gå ur tiden, det är med andra ord en kappa som kommer kunna följa med mig i många år och jag älskar att man enkelt kan knäppa av kragen och således få en helt annan look genom att tex matcha med en snygg halsduk eller varför inte bära den i sin enkelhet utan vare sig krage eller halsduk? Här har jag stylat kappan med en blå basker och ett par tunna blå vantar, visst kan man inte få för mycket utav blått? Blått är helt klart min favoritfärg när det kommer till kläder, i tät konkurrens av färgen beige. Förr hade jag svårt för att matcha blått med svart men oj så fel jag hade i mitt tycke för det är ju supersnyggt tillsammans. De svarta kostymbyxorna kommer också från STOCKH LM precis som den mönstrade blusen som jag bär under kappan men jag tänkte presentera den outfiten i ett separat inlägg. Här och nu blir det fokus på höstkappor och för er som ännu inte har införskaffat er en kappa kan jag varmt rekommendera er att spana in MQ’s breda utbud.

STOCKH LM är ett av MQ’s egna märken, ett märke som har hängt med i min garderob i många år nu och ett märke som min mamma är minst lika förtjust i och flitig bärare utav. Stilrena plagg i klassiska snitt med en stor dos kvinnlighet, det rimmar väl med min egna personliga stil som jag skulle vilja beskriva är just klassisk och feminin med en touch av trend.

Foto: Linda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.