En lyxig frisörsalong i Malmö

-inlägget publiceras i samarbete med Xperience Lailas luxury salon

Först och främst, så himla kul att ni är flera stycken som redan har hunnit nappa på erbjudandet som jag har delat här i bloggen. Till min stora glädje får jag lov att fortsätta att dela med mig av rabattkoden som ger er 25% vid ert första besök hos Laila, ni anger bara ”thessan25” när ni bokar er tid. Ett kanonerbjudande som man bara inte kan missa!

Förra veckan hade jag ett välbehövligt återbesök hos Laila och när jag kom gåendes på trottoaren och fick syn på hennes nya fina skyltar utanför salongen var jag bara tvungen att knäppa av en bild. Wow va snyggt det blev och jag måste säg att hela salongen återspeglar Laila så himla väl, Laila är nämligen perfektionist ut i fingertopparna och det är precis den känslan man får både när man ser salongen utifrån och besöker den invändigt. Det är alltid så rent och fint och stylat, tända ljus lite här och var och det doftar så gott! Man blir dessutom alltid så väl bemött och man känner sig verkligen bortskämd från samma stund som man sätter foten innanför dörren.

När jag kom fram till salongen var jag fast besluten om att klippa av håret, jag kände att jag ville ha något nytt eftersom jag för tillfället knappt hinner med att föna håret så frestelsen om att kapa håret till axlarna har funnits där ett tag. Laila däremot höll inte alls med, hon hade inte mage till att klippa av mitt långa hår och föreslog istället att jag skulle göra en förändring när det kommer till färgen. Jag gillar verkligen hur Laila engagerar sig, är delaktig och hela tiden kommer med idéer! När hon föreslog att jag skulle förstärka mina koppartoner blev jag till en början ganska skeptisk, jag avskyr när mina guldiga-/koppriga toner träder fram och har alltid fokuserat på att färga mitt hår mot det kallare hållet. Det visade sig dock att bilden som jag själv hade sparat ner som inspiration till hur jag ville ha färgen var en ombre med just koppriga slingor! Ögat kan förvilla ibland!

Därför överlät jag ganska snabbt ansvaret i Lailas händer och litade blint på hennes råd och jisses vad rätt hon hade, jag älskar min nya hårfärg! Nu gjorde hon en ganska ”snäll” variant och tonade ner kopparslingorna eftersom jag inte var helt säker på att jag skulle känna mig bekväm med resultatet men efter hand som jag nu tvättar håret kommer det koppriga att träda fram mer och mer så det ska bli spännande att se vad jag tycker om ett par veckor. Det värsta som kan hända är ju att jag får göra ett återbesök och färga om det men jag tror faktiskt inte att jag kommer vilja göra det! Vi la en mörkare grundfärg i botten och det är nog det som gör att jag trots allt trivs med det koppriga, det blir liksom inte alls samma intryck när botten är mörk och drar mer åt det kalla hållet.

Innan jag fick tipsade Laila mig om att jag borde jobba lite mer med flätor så demonstrerade hon lite snabbt hur hon menade och kolla hur snyggt det blev, varför blir det aldrig sådär fint när jag själv stylar mitt hår? Jag ska dock ta till mig och faktiskt försöka att göra något liknande nästa gång jag ska iväg på något trevligt event eller liknande…

Just nu söker förresten Laila efter förstärkning så om ni är frisör, massör, jobbar med fotvård eller andra skönhetsbehandlingar finns det nu ett rum att hyra i denna fina lokalen. Ni kan läsa mer på Xperience Facebooksida!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.