Söndagsbrunch på Kasai in the Sky

Oj vad trött jag var igår, i lördags var vi på middag hemma hos Patrik & Ingrid och kom inte hem förrän vid tvåtiden. Vi passade på att njuta av den barnfria kvällen till fullo och efter att deras lilla Iris hade krypit till kojs körde vi spelkväll och drack bubbel och vin som om det inte fanns en morgondag (kändes det som, men det var nog snarare att vi var väldigt lättpåverkade eftersom det är så sällan man unnar sig mer än ett glas vin till middagen). Kvällen bokstavligen flög iväg och jag är så tacksam över att det det gick så bra för mamma och Jocke att passa Ludwig, han hade somnat som en stock strax efter att vi åkte hemifrån och sedan tog mamma även hela natten samt morgonen så att jag och Calle fick sova ut! Så skönt och så välbehövligt!

Igår mötte jag upp Linda, Aleks och Anna för söndagsbrunch på Kasai in the Sky som hade bjudit in ett gäng influencers från Malmö till invigningen av deras nya brunchkoncept och oj så gott det var att fylla på batterierna med allt från sushi till marinerade kycklingspett och smarriga efterrätter. Så himla gott och så trevlig lokal, man har utsikt över hela Malmö! En prisvärd brunch jag verkligen kan rekommendera! Jag har även besökt restaurangen kvällstid och både maten och drinkarna är outstanding!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.