Insta Story Highlights

Har ni sett att man kan skapa höjdpunkter på Instagram? Man kan alltså spara de händelser som man publicerar så att man kan gå tillbaks och titta på dem när helst man känner för det. För inte så längesedan försökte jag strukturera upp mina händelser och döpte dem efter de mest vanliga kategorierna som jag brukar ladda upp, vilket också motsvarar mina kategorier här på bloggen. Nu har jag dessutom skaffat superfina bildomslag till de olika kategorierna och tänkte dela med mig till er hur man gör för jag var själv osäker på hur man gjorde och fick helt enkelt googla fram.

  1. Hitta bildomslag som ni vill ha och spara ner på er telefon (nedan finner ni de som jag har använt ifall ni vill kopiera och använda samma)
  2. Gå in på er höjdpunkt och välj ”redigera höjdpunkt”
  3. Högst upp väljer ni sedan ”redigera omslag” och går därefter in bland era bilder och väljer den bilden som ni sparat ner för att använda som omslagsbild
  4. Spara och sen är det klart!

Jag hoppas ni gillar mitt tips och glöm inte att följa mig på Instagram också!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.