En skön kontorsoutfit

När det kommer till MQ’s egna varumärken är det ingen tvekan om att STOCKH LM är ett märke som faller min personliga stil helt i smaken,  ett dressad mode med attityd och en stor dos kvinnlighet är precis vad jag vill ha. Nu till hösten går jag gärna klädd i värmande koftor och undertill matchar jag helst med ett plagg som lyfter outfiten, precis som den här blusen där knytdetaljen verkligen gör sitt för att inte tala om det vackra mönstret med blommor. Jag är fullkomligt svag för blommiga plagg! Kostymbyxorna med lite högre midja är så sköna och skär inte in i midjan som vissa byxor kan göra, här bär jag dem i en avslappnad look men vill man variera sig så finns det en ursnygg matchande kavaj till.

Kofta här (klick) / Blus här (klick) / Kostymbyxan heter Ina men jag kunde tyvärr inte hitta dem på hemsidan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.