Bloggförändringar

Puh, jag skulle ljuga om jag sa att det inte är intensivt med en 10 månaders! My god, han är överallt och det gäller att ha ögon i nacken för plötsligt försöker han resa sig mot något som inte alls är så stabilt (idag reste han sig mot vår designerlampa i matrummet, jag hann dock att haffa honom så ingen skada skedd där) och då trillar han och slår sig. Jag är så nojig över att han ska trilla med huvudet före på vårt stengolv i köket för att inte tala om alla vassa kanter som tex element och dylikt! Samtidigt måste man ju låta honom öva sin balans och då kommer det att ske olyckor! Nåväl, jag inbillar mig att det blir bättre när han väl lärt sig gå själv utan stöd, mina vänninor menade dock att det blir värre!

Nåväl, idag ska jag bara vara hemma och göra en massa administrativt jobb. Jag har ett telefonmöte i eftermiddag och sen tänkte jag flytta min blogg till ett eget webbhotell (ÄNTLIGEN), det ökar möjligheterna för mig att tex driva bloggen som ett företag. Det återstår dock att se ifall Ludwig är med på noterna, han verkar inte vara i behov av någon vidare sömn och så länge han är vaken är det omöjligt att få något annat gjort än att springa efter honom.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.