Proteinpannkakor

Idag hade jag ingen energi eller lust till att laga någon riktig middag så det fick bli traditionella proteinpannkakor som jag allt som oftast tar till när jag bara vill ha i mig någonting snabbt men som ändå mättar. Jag brukar vanligtvis äta dem med keso men ibland varierar jag och hyvlar ost över, det blir gudomligt gott när osten sedan smälter lite grann. En ny kombination som jag har provat då jag inte hade några andra medel att tillta är att bre Philadelphiaost på och det blev också väldigt gott!

Recept:

5 ägg

1 banan

2-3 tsk jordnötssmör

Kläck äggen i en skål, mosa bananen med en gaffel och häll i skålen. Tillsätt jordnötssmöret och vispa med elvisp så att du får till en smet, stek på medelvärme (man måste dock använda smör för annars steker det fast). En sats blir 5 pannkakor och jag brukar använda en sås-slev som mått för att få till smeten jämnt till alla pannkakorna.

DSC_0033

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.