heading off to Brac

Vi vart först något svettiga då vi insåg att precis alla båtbiljetter till Split de närmaste dagarna (plus att ”den enda båten till Brac” hade avgått 06:30) var fullbokade på grund av en enorm festival som tydligen huserar här på Hvar just dessa dagarna, vi bokade nämligen inte båtbiljett direkt när vi anlände utan tänkte att vi gott och väl kunde ta det i samband med när vi skulle resa vidare.

Hur som helst har vi nu löst det som så att vi reser med en sightseeing båt över till Brac så det hela slutade ju faktiskt bättre än ursprungplanen. Kolla in den ”lilla båten” som precis la till i hamnen, den förmedlar exakt storleken på de gigantiska båtarna jag tidigare beskrev.

IMG_1016IMG_1040

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.