zlatni rat beach

Stranden som har utsetts till en av de vackraste i världen, beroende på vinden och vågorna ändrar spetsen som sträcker sig ut i havet form vilket är ganska fantastiskt! Dock är det en väldigt ”turistig” strand och man har till och med gått så långt att man blåst upp stora hoppborgar i havet för att locka ytterligare besökare till resmålet, jag är ju egentligen lite emot den typen av resor och vill helst resa till destinationer där turismen inte riktigt tagit över. (en solstol kostade ca 65 SEK för en dag och ville man sedan nyttja parasollet så kostade det lika mycket, med andra ord runt 200 SEK per dag vilket är helt bananas)

Som ni kan se är vattnet helt magiskt, jag har nog aldrig sett så turkost vatten tidigare…

DSC_0600

IMG_1080

DSC_0487

DSC_0691

DSC_0490

DSC_0489

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.