home sweet home

Nu är vi hemma i Svealand igen, det blir en kort visit för min del för redan på tisdag flyger jag vidare till nästa semesterdestination och som säkert många av er redan vet så är det Island som står på schemat. I skrivande stund är jag helt slut och ska alldeles strax krypa till kojs, jag har bara precis unnat mig en löptur, packat ur väskan och ätit lite sushi. Varför går tiden så himla fort? Jag kan inte förstå att Kroatien-resan redan är över, vill inte!! Nåväl, imorgon ska jag publicera resten av alla reseinläggen så håll utkik! Jag hade inte riktigt tid till att kontinuerligt uppdatera bloggen så det får helt enkelt ske i efterhand…

Vi mellanlandade i Zurich på vägen hem så vi passade på att njuta av en något lyxigare söndagslunch med tillhörande glas vin/öl, jag åt Ceasarsallad och CJ unnade sig en clubsandwich.

DSC_0940

DSC_0941

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.