en outfit från Island

När jag reser packar jag alltid ner färdiga outfits i min resväska, man sparar således massor med tid på att matcha ihop något snyggt när man väl är på plats. Man har dessutom fått tänka till lite extra gällande vad som faktiskt packas ner och man minimerar risken för att glömma bort någon viktig detalj. Kalla mig nörd men det är sådan jag är och det är ett av mina största intressen, ja alltså att klä mig snyggt!

Denna resan var dock väldigt svårpackad för vädret kan verkligen variera på bara några sekunder, jag har ett par kollegor som nyligen har varit på Island och de rekommenderade mig strängt att köra på vandrarkläder, regnjacka, mössa och vantar! Det var ju tur att jag inte enbart gick på deras rekommendationer för idag har vi haft strålande sol och min första outfit satt med andra ord som en smäck, eller tycker ni inte att solhatten som jag köpte i Kroatien förra veckan även gjorde sig bra på Island?

DSC_0098

DSC_0113DSC_0111

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.