Split

Då var första jobbdagen avverkad, känns nästan lite overkligt att semestern redan är slut! Jag MÅSTE snarast boka in en ny resa så att man har något att räkna ner till, jag tror bestämt att det får bli safari i Afrika (tredje gången gillt nu, de senaste två långresorna var ju egentligen menade att gå just dit men ändrades hastigt och lustigt och istället for jag till Kina och Mexico!!).

Jag har så otroligt många fina minnen ifrån årets semesterveckor och jag är så glad att jag så envist förevigat alla fina  ögonblick med min kamera, sista kvällen i Kroatien spenderade vi i Split och hur kul är det inte att vi till en början höll på att bli totalt grundlurade av en man som påstod sig ha ett rum till uthyrning. Där spatserade vi fram med våra stora resväskor och när han slutligen hänvisade oss upp för en vindstrappa utan lysen (som dessutom hade en grind man var tvungen att öppna med nyckel) och menade att vi kunde ställa våra väskor där i några timmar för att sedan komma tillbaks när de nuvarande ”gästerna” hade vaknat och vi således kunde få vårt rum. Ungefär där protesterade jag högt!

Hur som helst, CJ bjöd ut mig på en fantastisk middag på en jättefin köttrestaurang som vi i princip rullade ifrån när vi väl var klara.

DSC_0916

DSC_0923

DSC_0922

DSC_0928

IMG_1260

DSC_0939

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.