Vidova Gora

Det högsta berget på en kroatisk ö, 778 meter över havet och så himla värt mödan att ta sig upp! Vi klättrade inte som jag från början hade tänkt att vi skulle göra, jag övertalades till att åka vespa upp och tacka gud för det! Plötsligt när vi hade kommit halvvägs drog det in ett åskväder som sannerligen kunde mullra och blixtra som aldrig förr! Vi lyckades dock hitta en ödslig restaurang som vi för stunden ockuperade, komiskt nog råkade ägaren titta förbi just vid detta tillfälle och utan att överdriva var det ett riktigt skräckfilms-scenario. CJ sa till och med åt mig att jag skulle använda hjälmen om jag behövde slåss (gapskratt)!!

Väl uppe var det helt fantastiskt och åskvädret beslutade sig för att dra förbi, solen tittade fram och där satt vi och njöt av en varsin glass. Ja, och så fotograferade vi lite grann förstås!

DSC_0835

DSC_0863

DSC_0800

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.