en spontan picknick

Det tar sannerligen på krafterna att festa loss som jag har gjort den senaste veckan, jag har fortfarande inte återhämtat mig så idag blev det bestämt en lugn afton i goda vänners lag. Vi möttes först upp för spinning och kom sedan helt spontant på den briljanta idéen om att mötas upp i parken och köra en picknick, vi köpte med oss sushi och lite annat tilltugg och satt i flera timmar och tog igen allt tjejsnack som vi missat på sistone.

Ingen vart dessutom gladare än Miio för hela parken bokstavligt talat kryllade av småhundar, även om han till sist blev ganska stött av att en liten tik helt oprovocerat fick för sig att börja jucka på honom. Nej, min hund är kräsnare än så och det var med en rejäl stämma som han med sitt manligaste skall skällde ut henne efter noter.

DSC_1392

DSC_1395

DSC_1397

DSC_1400

DSC_1403

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.