new in

Vi tog en dag på stan, jag kände att jag behövde införskaffa mig något nytt men dessvärre kom jag tomhänt hem. Nu ligger vi åter igen i sängen och tänkte ta en powernap innan vi ska ut och kämpa oss runt Pildammsparken, planen är nämligen att vi ska ta oss en löptur innan vi slutligen bestämmer oss för om vi blir hemma i soffan eller myser ner oss i biostolen.

Jag invigde förresten den här superfina blusen som jag fick av finaste Louise, hon hade beställt den till sig själv men så visade den sig vara lite för liten och istället för att skicka tillbaks den tyckte hon att jag skulle få den. HUR gulligt?

IMG_0658

IMG_0681

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.