Vittoriano

En snabb uppdatering innan vi ska skynda bort till Vatikanen, jag är lite smått orolig över att vi inte har förbokat biljetter via nätet för nu när jag gick in och tittade så var precis allt slutsålt både idag och imorgon. Jag vill ju så otroligt gärna se Vatikanen nu när vi väl är här!

Nåväl, jag kastar bara som hastigast in två outfit-bilder från igår. Vi har ju tagit hur många fina bilder som helst men dessvärre är jag lite arg på min Mac-dator som efter senaste uppdateringen installerat programmet ”bilder” istället för Iphoto vilket jag inte helt har lärt mig än!

29052015-IMG_5835

29052015-IMG_5831

29052015-IMG_5816Blus: Oasis / Shorts: köpta i Mexico / Bälte: Saddler / Skor: GANT / Klocka: Michael Kors / Brillor: Ray Ban

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.