Taverna Trilussa

Nu minns jag inte om det här var en av de restaurangerna som min fina vän Louise tipsade oss om, vi hade hur som helst skrivit ner ett antal restauranger som vi fått rekommenderade och igårkväll styrde vi stegen mot Taverna Trilussa.

Det var CJ som kvällen till ära bjöd ut mig och jag överdriver inte när jag skriver att det kan ha varit den godaste middagen jag någonsin har ätit. Vi började med en bricka av ost- och kallskuret och fortsatte sedan med en köttbit (som bokstavligt talat smälte i munnen på oss) följt av en Tiramisu till efterrätt. Vi har nämligen inte varit särskilt imponerade av varken pizzan eller pastan här och jag vet inte om det är för att vi inte är särskilt förtjusta i sådana kolhydratsrika måltider eller om vi bara haft otur med restaurangerna vi testat.

29052015-IMG_6027

Den här restaurangen ligger i Trastevere som jag har förstått serverar de mest genuina italienska maträtterna till skillnad från de typiska turistområdena kring alla sevärdheter. Hade vi kunnat så hade vi ätit precis varenda måltid i det här området men det är ju lite svårt när man är mitt i sightseeingen och inte riktigt hinner att göra långa avstickare mellan de olika attraktionerna.

29052015-IMG_6031

29052015-IMG_6035

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.