kidnappad i en DODGE LIMOUSINE

I fredags steg vi alltså upp vid HALV fem på morgonen (och då ska det poängteras att jag och Linda kom hem ifrån Malmö Live invigningen runt halv två-tiden!!) och var snarare mer döda än levande när vi i smyg tog oss in hemma hos Dajana och väckte henne med pompa och ståt.

Hon fick alltså en timme på sig att packa sin väska som hon över huvudtaget inte hade någon aning om vad som behövde inrymmas, i smyg hade vi i maskopi med hennes blivande man sett till att passet kom i våra händer. Med diverse ledtrådar rådgav vi henne vilka olika outfits som eventuellt skulle behövas! En timme senare anlände vår skjuts i form av en helt AMAZING DODGE LIMOUSINE  som Imperial Limousine  stod till sitt förfogande med. Jag måste verkligen ge cred till vår chaufför som var enormt service minded och utan några som helst invändningar hjälpte oss att göra den här morgonen till ett extra minnesvärt ögonblick genom att bidra med sina fotoskills.

Destinationen var som ni säkert redan förstått via våra Instagram-uppdateringar Dubrovnik vilket hon först fick reda på när vi väl landade på Kroatisk mark, mer om själva resan kommer i följande inlägg. Nu ska vi dra vidare ut i nattlivet, det är vår andra kväll här och hittills har verkligen Dubrovnik levererat en minnesvärd hippa för vår fina Dajana.

IMG_0337

IMG_0405

IMG_6607

IMG_6628

IMG_6630

IMG_6625

IMG_6653

IMG_6632

thumb_IMG_6639_1024

IMG_6623

IMG_6621

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.