viva la Italy

Hörrni, imorse var jag allt duktig! När klockan ringde omkring sex bokstavligt talat for jag upp ur sängen och hoppade i träningskläderna, 7km löpning redan innan arbetsdagen ens börjat är verkligen något jag önskar att jag dagligen hade haft energi till!

Därför kan jag nu i lugn och ro fokusera på kvällens tvättpass samt påbörja middagen innan det blir sådär kritiskt läge och blodsockret med buller och bång börjar göra sitt! Om jag nu kommer ifrån kontorsstolen vill säga, jag har nämligen två miljarder mygg- och knottbett från i helgen och utan att ljuga håller jag på att riva sönder mina stackars ben. Jag har aldrig varit med om något liknande förut, det är olidligt!

IMG_6013

IMG_6010

Hur som helst, om ni ska till Rom så måste ni avsätta lite tid till att bara strosa omkring längst med gatorna. Stanna och ta en kaffe på något mysigt fik, köpa med er en glass, observera de typiskt italienska små hantverken och njuta av atmosfären.

IMG_6005

IMG_6002 IMG_5846 IMG_5829

IMG_6016 IMG_6039

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.