…och vinnarna är…

Först och främst, ett stort tack till alla er som varit med och tävlat om biljetterna till Big Slap!

Jag önskar såklart att jag kunde dela ut en biljett till var och en av er men så är tyvärr inte fallet, nu har jag slumpmässigt valt ut två killar och två tjejer som jag hoppas kommer att få en alldeles väldigt trevlig vistelse på Malmös stora festivalarrangemang och framförallt hoppas jag att vi ses där i vimlet!

IMG_0422

De lyckliga vinnarna är följande personer, ni kommer under dagen att få ett mejl (ha nu koll så att mejlet inte hamnar som skräppost) med bifogad biljett som ni behöver printa och ha med er till festivalen. Biljetten gäller endast för en person och det är viktigt att ni ser till så att ingen kopierar eller printar ut den på nytt för när den väl är använd och registrerad på Big Slap så är den förbrukad: Theres A, Jenna S, Per S, Fredrik V

IMG_0412

IMG_0455

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.