afternoon tea

IMG_3807 IMG_3809

IMG_3818

En liten hälsning ifrån en övermätt Thess som i skrivande stund har en sovande Linda vid sin sida, jag fick för mig att innan läggdags kasta in några tidsinställda inlägg så att ni som kikar in här under morgondagen har lite spännande inspiration att insupa. Vi har det så bra här på Kronovalls Slott och vi har verkligen blivit väl omhändertagna, middagen var fantastiskt god vilket resulterade i att vi åt lite för mycket för vårt eget bästa och nu ligger fullkomligt utslagna i vårt rum här på slottet!! Jag har en känsla av att jag kommer att sova som en prinsessa inatt!

Vi började vårt besök med en klassisk afternoon tea och den satt som en smäck vill jag lova, vi glömde nämligen bort att äta lunch på vägen hit så vi vart hungriga som vargar när klockan väl slog 15:00. Nybakade scones, snittar och smaskiga bakelser gav oss precis den rätta starten för ett besök på slottet…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.