Pay it forward!

IMG_4314IMG_4318

IMG_4329

IMG_4336

IMG_4339

IMG_4311

Alltså WOW, vilken inspirationskväll jag precis varit på! Fyra fantastiska inspiratörer, fyra dramatiska livsskildringar och en tjejkväll att minnas!!

Jag tog min vän Emelie under armen och släpade med henne på 4good’s nätverksträff för att helt enkelt insupa ny energi och låtas inspireras till en gladare tillvaro och det här var precis vad jag behövde, lite perspektiv på tillvaron och att faktiskt bli påmind om att se det ljusa i livet. Personligen känner jag att jag den senaste månaden, på grund av hela incidenten med mitt ben, hamnat i en formsvacka där känslan av att en depression ligger farligt nära till hands och det skrämmer mig något enormt.

Efter den här kvällen med fyra helt otroliga livsskildringar rikare inser jag att det är helt och hållet upp till mig själv att säkerställa en förändring i min tankeverksamhet, jag måste ta tag i mig själv och fokusera på det som faktiskt är bra i mitt liv. Det finns så otroligt många människor där ute som går igenom helt ofattbart hemska situationer och kvällens fyra inspirationstalare är bara ett fåtal exempel på det. Tilde De Paula, Tony Irving och Karin Volo släpper varsin bok där de delar med sig av sina vitt skilda livsskildringar och  tack vare 4good fick vi förmånen att lyssna till deras historier live och även byta några ord med dessa fantastiska inspiratörer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.