Weekender Bag – dbramante1928

IMG_9755 IMG_9756

IMG_9783

IMG_9771

IMG_9828IMG_9776      Mina outfits känns inte fullständiga utan en snygg väska och det där med väskor har länge varit en utmaning för mig, jag har helt enkelt inte hittat den perfekta designen som passar min stil. Jag vill gärna att det ska gå en röd tråd genom hela outfiten och mina går helt klart åt “business-hållet”, en stil som jag tycker passar till alla tillfällen och som jag i princip alltid känner mig bekväm i. Efter mycket letande har jag äntligen funnit väskkollektionen där det står THESSAN skrivet i designen och som går i exakt samma stil som mina outfits, ni vet när det verkligen “klickar” så att det bokstavligen slår gnistor när man får syn på något som faller ens öga i smaken. Exakt så kändes det när jag köpte min första väska ifrån dbramante1928 och fler kommer det förmodligen att blir, jag har ju redan en liten samling. Utöver den här färgen som kallas “golden tan” tillverkas väskorna även i “Hunter dark” och “dark tan” som jag tycker är minst lika snygg som färgen jag valt samt i svart. Weekender väskan är ju alldeles perfekt till att packa när man ska på minde getaways eller varför inte ha den med sig som handbagage när man reser på semester?

Jag gillar verkligen idén om att matcha outfiten med olika accessoarer och har länge undrat varför det bara är män som anammat det här med näsduk i bröstfickan på sin kavaj så nu bryter jag trenden och har införskaffat mig min första lilla färgklick, eller jag fick den rättare sagt av CJ i alla ♥-dag present och jag gillar den skarpt! Jag har dock upptäckt att det är långt ifrån alla kvinnokavajer som tillverkas med bröstficka och många som till och med sytt dit “låtsas-fickor” vilket är lite synd för det livar ju verkligen upp med en liten färgklick!

One comment on “Weekender Bag – dbramante1928

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.