Travel mode

IMG_6442

IMG_6443

Helg igen och vet ni vad? Imorgon är det endast EN VECKA tills vi tar en månads paus ifrån vardagen, flyr alla måsten och bara lever livet!

Jag kan knappt förstå det, än så länge har det bara känts som ett stort projekt som vi ska ro i hamn för tro mig det är en hel del logistik som ska klaffa för att göra en sådan här resa! Precis allt har vi bokat här hemifrån utan någon som helst hjälp av reseplanerare eller dylikt och det har varit många återvändsgränder kan jag lova, vi har fortfarande några små detaljer som vi måste styra upp innan vi kan deklarera oss som redo och det tänkte vi ta tag i här ikväll så att vi kan njuta till fullo av bröllopet vi ska på imorgon.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.