Travel mode

IMG_7892

Vi är framme i Kapstaden och herregud vilken resa vi nu har lagt bakom oss, 19 timmar tog det från dörr till dörr inkluderat ett flygbyte och en mellanlandning. Flygturen från Köpenhamn till Istanbul kan dessutom varit den stökigaste jag någonsin varit med om, dels var flyget överbokat och dels betedde sig vissa resenärer som om de aldrig någonsin satt sin fot på ett flyg förut. De struntade i sina tilldelade platser och placerade sig där de själva tyckte att de ville sitta och vägrade sen att flytta på sig när personen med platsen ifråga slutligen kom på planet, när varningssignalen om turbulens gick igång och man uppmanades att förbli sittandes ja då reste de sig upp och skulle tvunget gå på toa, innan vi ens hunnit landa stod de redo i gången och hade dessutom plockat ner sin kabinväska och tyckte att det var en god idé att dessutom lämna luckan öppen.

Ja herregud, ni kan bara föreställa er vilket kaos flygvärdinnorna hade på detta arbetspasset! Jag tyckte faktiskt lite synd om dem! Nåväl, nu är vi framme och vi var lyckligt nog inte de som blev kvar i Köpenhamn på grund av ett överbokat flygplan. Jag är dessutom så himla nöjd över att jag valde att resa i mitt nya träningsset från Wallderinska, så sjukt bekvämt och på långflyget mellan Istanbul och Durban hade jag dessutom ett säte ledigt bredvid mig så jag kröp upp i fosterställning med huvudet i CJ’s knä och sov ungefär bort sju timmar i ett nafs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.