Balthazar Restaurant & Wine Bar

IMG_7906

IMG_7901

Så snart vi anlände til hotellet i söndags tog vi oss en välbehövlig powernap och begav oss sedan ner till Waterfront för att äta kvällsmiddag och jag måste erkänna att det blev en fullträff direkt, visserligen hade vi redan läst om de positiva omdömena på TripAdvisor men det gjorde ju bara att förväntningarna på restaurangen blev än högre.

Trots ett evigt förtärande på flygresan ner (det skulle inte förvåna mig om jag lagt på mig säkert två kilo bara på vägen hit för herregud vad vi åt och det märkliga är att trots det eviga ätandet kände vi oss likväl hungriga så snart det serverades en ny måltid!!) gick vi bananas och beställde in två gigantiska förrätter som vi delade på och rundade sedan av med en ännu större köttbit med tillhörande sötpotatispommes och bearnaisesås! Vi somnade med andra ord väldigt gott när det väl vankades läggdags…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.