Table Mountain

IMG_8060

Att bestiga Taffelberget är ett MÅSTE om man har vägarna förbi Kapstaden, sen hur man väljer att ”bestiga” berget kan ju kvitta. Jag tänkte från början att vi skulle vandra upp men vädret och tidsbristen fick oss slutligen att hoppa på linbanan.

Väl uppe finns ett antal vandringsleder och jag är så glad att vi beslutade oss för att gå ”två-timmars-leden” för på så vis slapp vi undan alla turister, naturen var fullkomligt magisk och stundtals stod vi bara helt stilla och insöp lugnet som infann sig på toppen…känslan av att befinna sig mitt bland molnen som  löpande svepte över bergsryggen var magisk!

IMG_8063

Jag hade även planer på att ”vira mig ner för berget” men det var på tok för kallt för mina händer så det hade aldrig gått och det såg dessutom ganska läskigt ut så det var kanske lika bra det!

IMG_8065 IMG_8066 IMG_8068 IMG_8080

IMG_8138

IMG_8127

IMG_8139IMG_8151

IMG_8181

IMG_8164 IMG_8173

Jag jobbar på att bota CJ’s höjdskräck och jag måste säga att han gör framsteg, nu syns det inte så tydligt på bilden men det stupar faktiskt precis bakom oss, det är ett under att vi ens fick till en bild här för jag ställde faktiskt in kameran med självutlösaren och det var lättare sagt än gjort att hinna sätta sig på plats innan bilden knäpptes av…

IMG_8203

IMG_8231

IMG_8233 IMG_8273

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.