Radisson Blue

IMG_8044 IMG_8046

Våra första nätter i Kapstaden spenderade vi på Radisson Blue, vi passade på att nyttja lite bonuspoäng från vårt SAS Eurobonuskort och fick således hela tre nätter gratis! Rummet var väl kanske inget märkvärdigt men frukosten var alldeles fenomenal, där fanns precis allt man kan tänkas vilja äta sådär på morgonkvisten. Jag beställde i vanlig ordning in omelett vilket har blivit lite av en tradition när jag befinner mig utomlands, man står sig väldigt länge och sen är det ju extra lyxigt att få något ”tillagat” även till frukost!

Hotellet låg relativt centralt, längst med havet vid Sea Point. Hotellet tillhandahöll dessutom gratis shuttle till och från Waterfront en gång i timmen vilket var väldigt smidigt, nu kostar inte taxi särskilt mycket i Sydafrika så det hade väl inte varit något större katastrof att behöva ordna med skjutsen själv men det är ändå en uppskattad service.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.