Rooftop restaurants

IMG_0026

IMG_0057

IMG_0077

Att äta en romantisk middag på någon mysig takterass är helt klart att rekommendera om ni reser till Dubai, nu minns jag inte vad den vi besökte heter men vi fick den rekommenderad av en vän hemifrån! Ett tips är att ta reda på när restaurangerna håller ”happy hour” för då brukar det vara ungefär 30% på hela notan vilket ändå gör en del på priset med tanke på att det är ganska dyrt att äta ute.

Jag älskar ju att testa inhemsk mat när jag reser till olika länder men i Dubai var det lättare sagt än gjort för tydligen är det endast omkring 20% av befolkningen som faktiskt är ”inhemsk” och därför har också restaurangerna anpassats till målgruppen, därför serveras de mycket libanesiskt och just på den här restaurangen beställde vi in meze’s från en rad olika länder vilket var ett härligt koncept. Tro det eller ej men vi var fullkomligt ensamma på den här restaurangen och då var vi ändå på plats i några timmar, först när vi skulle bege oss tillbaks till hotellet kom det ett annat par som blev precis lika förvånade som oss. Jag kan tänka mig att det kan vara bra drag på denna restaurangen under rätt period på året men vi var där i september och då håller tydligen många takterasser stängt helt enkelt på grund av att det är för varmt för att vistas ute, klänningen jag envisades med att ha på mig var med andra ord inget bra val och jag höll bokstavligt talat på att dö av värmeslag!

IMG_0022

IMG_0021

IMG_0085

IMG_0081

IMG_0089

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.