Lunch by Jumeirah beach

IMG_0014 IMG_0016

Allt var så otroligt pampigt och ”välinrett” i Dubai, jag menar titta bara på den här indiska restaurangen som vi fick för oss att äta lunch på längst strandpromenaden vid Jumeirah beach! Det känns som att ingenting lämnas åt slumpen och precis allt känns så otroligt påkostat, till och med toaletterna var en upplevelse att besöka rent inredningsmässigt! Som jag nämnde i förra Dubai-inlägget upplevde vi att det var ganska dyrt att äta ute jämfört med hemma och en indisk lunch likt denna gick nästintill på vad en a la carte kostar hemma under kvällstid och då ska vi inte tala om vilka priser det var på alkoholen!! Visserligen reste vi till Dubai efter att besökt Rwanda och där kan man ju snacka kontraster!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.