R. CULTURI

Alltså jag bara måste visa upp denna otroligt vackra boxen som mitt senaste scarf-tillskott kom levererad i, jag har ju blivit lite av en samlare när det kommer till scarfs och jag får liksom inte nog av alla mina accessoarer för de förgyller verkligen outfitsen! Den här scarfen från R. CULTURI damp ner i brevlådan precis i lagom tid till bröllopet som vi var på i helgen och till min stora glädje känns den precis lika exklusiv som jag hade hoppats på varför den tveklöst fick matchas till klänningen jag sedan tidigare hade bestämt mig för att bära bröllopet till ära.

Det som gör den här scarfen extra speciell är att mönstret har handritats av en konstnär vid namn Bylgja Lind Pétursdóttir som i sin tur har hämtat sin inspiration från den isländska naturen, jag besökte ju Island för bara några år sedan (under kategorin resor kan ni gå in och läsa om mitt lilla äventyr då vi körde Island runt på bara fem dagar) och fullkomligt förälskade mig i landets natur vilket gör att jag blir än mer kär i min nya scarf. Jag kan förstå att man som konstnär får inspiration ifrån en natur som Islands för den är fullkomligt magisk! Det kommer såklart ett outfit-inlägg från bröllopet inom kort men tills dess ville jag bara dela med mig av denna alldeles fantastiska boxen och storyn bakom designen på scarfen…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.