Out of office!

Igår checkade vi ut från kontoret och satte mejlen på ”Out Of Office”, vilken härlig känsla och vilken efterlängtad långhelg vi har framför oss. Att resan ens blir av var för bara några veckor sedan väldigt osäkert och tro det eller ej men vi bokade hotellen för bara ett par dagar sedan, jag älskar verkligen att resa men att planera resorna och slutligen komma fram till resrutten samt vart man ska bo tar faktiskt på krafterna. Missförstå mig inte, planeringsfasen är ju egentligen superkul men när man har mycket annat att stå i och tiden helt enkelt inte räcker till hade jag bra gärna sluppit att dra i alla trådar.

Planen med denna resan är att vi ska ta det lite lugnare än vad vi brukar göra när vi är på resande fot och av den anledningen har vi valt att börja med två dagars lugn och ro i denna majestätiska villan, eller jag borde kanske kalla det för slott? Haha! Det är ju ingen hemlighet att jag älskar att bo på slott så det ska bli fantastiskt roligt att få uppleva ett italienskt sådant. Vi flyger till Milano och därifrån tar vi oss runt med hyrbil, vi börjar med att tillbringa två dagar i Valpolicella-distriktet för att avnjuta ett antal vinprovningar och helt enkelt njuta av landsbygden, efter det kör vi vidare mot Gardasjön där vi kommer att bo i en liten by som heter Limone Sul Garda som vi har förstått ska vara otroligt pittoreskt.

Bloggen kommer att uppdateras efter förmåga (jag vet inte riktig hur det ser ut med wifi-tillgängligheten) men för er som vill följa med på resan kommer jag att dela med mig av frekventa Insta-stories, så även ni får en känsla av Italien och allt vi kommer att uppleva.

Med det sagt vill jag bara hälsa la riunione!!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.