Summer feelings

För några helger sedan mötte jag upp supergulliga Tanja som precis som jag älskar att fotografera och vad är väl roligare än att hitta någon man kan dela sina intressen med? Inte nog med att vi har samma intressen, vi jobbar dessutom båda två som Controllers och hur otippat är inte det? En av fördelarna med Sociala medier är att man på ett väldigt enkelt sätt kan hitta likasinnade och det är egentligen bara ett knapptryck ifrån att man faktiskt knyter nya bekantskaper. Vi bestämde oss ganska snabbt för att mötas upp för en photoshoot och eftersom vädret dagen till ära var fullkomligt magiskt beslutade vi oss för att ses i Pildammsparken medan tulpanerna fortfarande blommade och visst ger bilderna en härlig känsla av sommar? Jag och Tanja kommer helt garanterat att mötas upp fler gånger för att skapa vackra bilder tillsammans och det ser jag verkligen fram emot!

Köp outfiten:

  • Spetstopp, MQ
  • Brillor, TRIWA
  • Jeans, Mango
  • Klocka, Daniel Wellington
  • Väska, dbramante1928
  • Loafers, Zara

Foto: Tanja

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.