Beautiful lace details…

Ingen ny säsong utan ett nytt fräscht spetsplagg! Jag kunde helt enkelt inte motstå att lägga vantarna på ett antal nyheter från mitt favoritmärke Rosemunde, förutom de två plaggen jag stylade i mitt förra outfitinlägg är den här grå skönheten en ny favorit som helt klart kommer att förgylla den kommande hösten med sin stilnärvaro. Plagg som detta är otroligt användbara och kan med fördel matchas till en kavaj om man vill ha en mer uppklädd look men också “dressas ner” genom att bära den under koftan eller varför inte låta spetskragen sticka fram under en cardigan? Samtidigt är toppen så otroligt vacker att bära i all sin enkelhet, med andra ord ett riktigt höstkap för den stilsäkre!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.