Veckans hälsotallrik…

Maken har varit på affärsresa hela veckan och kommer hem först ikväll så igår passade jag på att tillaga min absoluta favoritsallad som han inte är lika förtjust i som jag är. Standardingredienserna i denna salladen är matvete, hyvlad morot, råa sockerärtor, fetaost och spenat (eller vanlig sallad) samt min alldeles fantastiskt goda sås som jag gör genom att blanda creme fraische med massor av pepparrot (det är ju så förbaskat gott med pepparrot och det blir sådär härligt starkt som jag älskar)!! Till denna bas brukar jag variera med stekt lax, kyckling eller som här med nykokta rödbetor och det blir precis lika gott med vilket som!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.