Flower print

Jag jobbar för fullt med mina höstinköp och här kommer en sneak peek på en klänning som jag förhoppningsvis snart kommer kunna visa upp här i bloggen, jag måste dock först ta den till skräddaren och fixa till urringningen som är på tok för brutal. Jag hoppas på att kunna sy dit ett par knappar upptill och om det är möjligt så behåller jag klänningen, annars får jag nog snällt lämna tillbaks den för jag tycker inte det är alls snyggt att bära tex ett linne undertill. Jag har även en annan blommig klänning som jag redan lämnat in till skräddaren som blir klar på onsdag, det ska bli så otroligt skönt med lite nya klänningar för just nu känns det som att jag springer omkring i samma kläder hela tiden. Det är helt enkelt inte så lätt att hitta kläder som är smickrande för figuren när man har en stor mage som putar ut…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.