Camel coat

Nu har jag plockat fram kamelkappan och därmed förkunnar jag att hösten har anlänt för att stanna, sen att jag inte längre kan knäppa min kappa över magen är en annan femma men jag envisas med att jag inte ska behöva köpa en ny höstjacka i år! Det får faktiskt räcka med en vinterjacka och det kommer ju bli svårt nog med tanke på min omkrets! Hur som helst kan jag glädja er med att den kamelfärgade kappan håller i sig även i år och jag måste erkänna att jag älskar min Tigerkappa precis lika mycket nu som jag gjorde för några år sedan då jag fyndade den på rea. En annan färg som är helt rätt i höst är blått i alla dess nyanser och som ni säkert inte har undgått är marinblått min absoluta favoritfärg, till min stora glädje ryms jag fortfarande i plaggen jag investerat från Rosemunde och jag tror bestämt att dessa plaggen är de absolut skönaste att ha på sig som gravid! Ett tips till er preggos där ute som fortfarande vill behålla stilen trots en växande mage!

Köp outfiten:

  • Kappa, Tiger of Sweden (liknande här, här och här)
  • Brillor, Epos
  • Polo, Rosemunde
  • Kjol, Rosemunde
  • Klocka, Daniel Wellington
  • Loafers, Massimo Dutti
  • Väska, Louise Vuitton

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.