En grön smoothie för själen…

Nu har även maken hakat på min nya frukosttrend, nämligen att börja dagen med en matig smoothie (sen att det är jag som åker på att tillaga den till honom är en annan femma!!) och nu är vi inne på andra veckan tillsammans med den här gröna godsaken. Förra veckan drack jag den måndag-torsdag och jag står mig för det mesta fram till lunch, jag kan även rekommendera den till er gravida om ni precis som jag har råkat ut för att bli ganska hårda i magen för den sätter verkligen igång systemet. Jag fick nämligen tipset av min barnmorska att dagligen ta 1msk olivolja eftersom det skulle smörja tarmarna och (*peppar-peppar*) det har faktiskt gett effekt hittills!

Recept för en smoothie:

1 banan

1/2 avokado

1/2 dl frusen mango (vill du ha den lite sötare ökar du bara mängden mango)

1 näve färsk spenat

2-3 tsk keso

1 msk olivolja

1/2 pressad citron

Mandelmjölk (häll efter önskemål, beror på vilken konsistens du vill ha, jag gillar den något tjockare)

Mixa allt i en blender, om man inte tar så mycket mango kan jag rekommendera att mixa i en isbit så att den blir riktigt kall.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.