25% på barnkläder

1.här  2.här  3.här  4.här   5.här   6.här   – innehåller affiliatelänkar

Hur söta är inte de här plaggen? Jag får verkligen anstränga mig för att inte köpa allt för mycket barnkläder och det blir ju inte enklare att låta bli nu när det är hela 25% rabatt? Jag misstänker att Ludwig’s garderob kommer att utökas inom kort, haha! Jag tänkte även börja spana efter möbler till hans barnrum, jag har en tanke om hur jag vill att det ska se ut men samtidigt är det svårt att köpa möbler innan vi flyttat in i huset och fått bo in oss lite! Har ni några tips på fina möbler får ni gärna hojta till, jag funderar lite på en Sebra-säng…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.