Mood board…

Stol: här   Lampa: här   Matbord: här   Matta: här   – innehåller affiliatelänkar

Idag är det en sån dag, en dag då jag rannsakar nätet och sitter klistrad framför datorn för att hitta inspiration till kommande möbelinköp, vi kommer köra ALL IN på nordisk design i vårt nya hus. Jag tänker mig ljusa möbler i modern design, det ska bli så roligt att byta stil helt och inreda ett helt hus från scratch!

Idag tänkte jag även hinna med att fotografera vår barnvagn så att jag kan visa upp den här på bloggen, vi tänkte ta en liten tur till parken med vagnen så vi får väl hoppas på att ingen tittar ner i vagnen och inser att den är tom! Haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.