Throwback Dubai

Nygifta, fyllda med intryck och spända inför resterande semesterveckor som vi här hade framför oss! Att resa är verkligen bland det roligaste jag vet och att CJ delar samma intresse som jag betyder så otroligt mycket för mig, sedan vi träffades har vi verkligen utforskat världen tillsammans! Vi ser aldrig ett resmål som ett hinder utan snarare som en erfarenhet rikare, många hade säkerligen aldrig valt att besöka Rwanda som vi gjorde innan vi reste till Dubai och det är helt klart en av de mest minnesvärda veckorna i våra liv. Givetvis kommer vi fortsätta att resa trots att vi får barn och jag riktigt längtar efter att få visa Ludwig världen…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.