Mellandagsrea

Är det någon gång man ska passa på att gå bananas med shoppingen så är det under mellandagsrean, det är nästan så att det känns lite sniket om man köpt julklappar till ordinarie pris när man bara dagar efter julafton kan hitta samma prylar upp till 30-50% reducerat pris. Vi har ju en hel del kvar att införskaffa innan bebisen anländer och tänkte att vi skulle försöka picka av dessa inköpen de närmsta dagarna…

Ett annat tips är att passa på att köpa födelsedagspresenter inför kommande år redan nu om man vet vad personen ifråga önskar sig, nedan har jag radat upp ett antal väskor som just nu finns till reducerat pris. Trevlig shopping!

Weekendväska – här

Skötväska – här

 

Portfölj – här

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.