Julen varar väl till påska…

Jag vill inte att julen ska ta slut, det kommer nämligen bli så himla tomt här hemma så fort vi plockar ner julpyntet och jag misstänker att det kommer ta sin lilla tid innan vi hittar substitut till adventsljusstakar/julstjärnor och andra detaljer som numer pryder fönstren så fint här hemma för att inte tala om hur kalt det kommer bli i matrummet när granen inte längre täcker upp en av hörnorna med sin prakt. Just nu ligger dock prio på att införskaffa det sista till Ludwig så tiden räcker inte riktigt till att dessutom planera för all inredning i huset, jag hoppas dock på att vi snart finner någon möbel som sväljer massor med förvaring samt taklampor och mattor till nedanvåningen för det hade gjort så otroligt mycket. Vi siktar nämligen på att först bli klara med nedanvåningen eftersom det är den ”sociala ytan” i hemmet och det som först visas upp när man har gäster…

Vi är dessutom så himla nöjda med årets julgranspynt från Hübsch och det kommer kännas fullkomligt vemodigt när det väl är dags att arkivera det ljuvliga pyntet tills nästa år, tills dess bjuder jag i vart fall på några av favoriterna som hänger i granen här hemma.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.