Husprojekt

Ett av projekten som vi har framför oss är att vi vill bygga in nedgången från huset på baksidan till källaren, vi har nämligen tvättstugan i källaren och det är inte helt praktiskt att behöva gå ut i ur och skur och fixa med tvätten. Vi har sett lösningar på andra Limhamnshus som blivit riktigt bra och av den anledningen valde vi att köpa loss ett gäng med tegelstenar (Limhamnstegel, samma vackra tegel som på huset) av säljarna som köpt på sig teglet när de kom över ett parti. Jag älskar verkligen färgen på detta teglet och hade så gärna dragit igång projektet på direkten men det kommer nog kosta sin lilla slant och först och främst måste vi byta taket så vi får helt enkelt se när i tiden det kommer bli!

Nu har vi precis haft mamma & jocke här på en liten snabbvisit, de skulle till Emporia för shopping och körde inom här för att hjälpa maken med att få upp tv:n på väggen på ovanvåningen. Det var inte helt lätt eftersom det är gamla väggar i huset och man inte har en aning om vad som döljer sig baktill, på vissa ställen var det helt tomt medan det på vissa ställen knappt gick att få in en plugg men slutligen blev det väldigt bra! Vi hann även med en fika och tänk, nästa gång de kommer på besök har kanske Ludwig anlänt! Nu ska jag fortsätta jobba några timmar innan jag stänger ner datorn och går på mammaledighet, hur galet är det inte att jag ska vara ”ledig” i över ett år??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.