Mina kaffevanor…

…har tagits till en helt ny nivå! Som mammaledig avlöses kaffekopparna på rullande band och sen måste jag erkänna att mannen i familjen inte är helt oskyldig till upptrappningen av koffeinintag! Han jobbar nämligen för ett kaffeföretag och givetvis förekommer det ett och annat sample i hushållet och när han tog hem deras senaste nyhet i form av espressokapslar blev jag lyrisk! Nu försöker han visserligen uppmana mig till att dricka nymalet kaffe om dagarna men när man ska parera kopparna mellan amnings- och blöjtillfällena är en snabb kapselkopp precis vad som behövs! Medan Ludwig ligger på ovanvåningen och skriker av hunger (jag skämtar inte, när han blir hungrig så ska maten serveras på tre röda annars blir han tokig!!) bokstavligen springer jag ner för trappen och kastar i en kapsel för att bara några sekunder senare ha en rykande färsk ljuvlig kopp kaffe att ta med och avnjuta under tiden som jag matar min bebis. Det blir liksom win win!!

Gevalias kapslar finner ni i de vanliga matbutikerna och de passar i Nespresso’s maskiner, ett tips till er som inte orkar bege er till en Nespressobutik för att fylla på kvoten av kaffekapslar i hushållet. Min favorit är den lila som är en Lungo, dvs en stor kaffe.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.