Vilken klänning röstar ni på?

Untitled #12

 

Blå klänning här (klick)  / Beige klänning här (klick)
Idag tänkte jag klicka hem några potentiella klänningar till barndopet, det är nämligen 20% extra rabatt på reavaror på Boozt och det vill man ju inte missa! Jag är ju helt kär i den från Ganni men till min besvikelse såg jag att storlek 34 har sålt slut så jag tänkte chansa på att storlek 36 passar nu när jag fortfarande har en del gravidkilon kvar, samtidigt har jag som mål att gå ner hälften av extrakilona tills dess att barndopet går av stapeln den 14e april plus att storlek 34 i Ganni’s kläder normalt sett är för stort för mig. Nåväl, man kan alltid skicka tillbaks plaggen så jag håller tummarna på att storleken är OK!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.