Ett barnrum växer fram…

Ludwigs rum är långt ifrån klart men nu när vi har fått upp hans fina taklampa vill jag ändå passa på att ge er en liten insyn i rummet som sakta men säkert växer fram. Det riktigt kliar i mina fingrar för jag vill ha det klart NU men den som väntar på något gott…

Igår monterade vi hans nyinköpta klädställning och körde dessutom inom Bauhaus och köpte ett supersnyggt elementskydd som kommer göra sig alldeles ypperligt här inne, vi har nämligen ett element mitt i rummet som tar upp en hel vägg! Det ska bli så spännande att se resultatet!

Fjäderlampan från EOS var given redan när vi började planera rummets belysning, den är som gjord för ett barnrum och inger ett mjukt nästan lite drömskt intryck! En fin lampa kan verkligen göra ett helt rum och är det något vi satsar på nu när vi har flyttat till hus så är det att hitta rätt lampor till rätt rum!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.