Swing ‘n Bounce och en glad bebis

Innan Ludwig kom till världen fick jag tips från vänner om att en automatisk babygunga skulle vara en “life saver” och ett måste när man har en liten bebis. Med facit i hand är jag beredd på att hålla med! Ludwig älskar sin gunga och nu när han har vuxit till sig lite och är “med” mycket mer så nöjer han sig inte längre med att ligga ner i sitt babynest de stunder då jag tex behöver in och duscha och inte lyckas matcha tillfällena när han sover. Han är nämligen vaken största delen av dagen numer…

Den här gungan från Graco är alldeles fenomenal, den är nämligen inte bara en gunga utan även en babysitter. Man kan alltså lyfta bort själva sitsen och använda den som en babysitter de tillfällen man helt enkelt inte vill använda den som en gunga. Inte nog med att gungan har 6 hastigheter, den har dessutom två vibrationshastigheter samt ett antal vaggvisor som man kan spela för bebisen. Alltså, jag som är en sucker för allt som effektiviserar i vardagen älskar ju sådana är prylar!! 

Än så länge har vi haft gungan ståendes i vardagsrummet på ovanvåningen så där sitter Ludwig och “tittar på tv” medan jag springer rundor och fixar här hemma i huset! Gungan är superenkel att flytta och igår hade jag den ståendes på Ludwigs rum medan jag duschade, på så vis kunde vi “prata” med varandra hela tiden och L höll sig lugn och fin hela tiden. Nu satte jag inte på bältet när jag tog bilderna men där finns alltså ett bälte som man kan koppla fast bebisen med…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.